Nutriční hodnoty (Koláč s karamelem a čokoládovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 898 kJ / 4 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,30 g |
Tuky | 256,36 g |
– nasycené | 129,75 g |
– nenasycené | 112,12 g |
–– mononenasycené | 87,44 g |
–– polynenasycené | 24,68 g |
––– omega 3 | 2,53 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 696 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 550,66 g |
– cukry | 381,46 g |
––– laktóza | 15,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
60 g 60 g cukr moučka | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
150 g 150 g cukr krupice | Cukr bílý | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce másla (asi 20 g) | Máslo kravské | 20 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce (asi 20 g) Solamylu (Maizeny nebo pudinkového prášku) | Bramborový škrob | 22.5 g |
100 - 250 g 100 - 250 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 175 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
40 g 40 g cukru moučka | Cukr bílý | 40 g |