Nutriční hodnoty (Bramboračka s masovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 52 617 kJ / 12 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 370,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 300,50 g |
| Tuky | 77,26 g |
| – nasycené | 25,43 g |
| – nenasycené | 30,87 g |
| –– mononenasycené | 26,30 g |
| –– polynenasycené | 4,57 g |
| ––– omega 3 | 1,64 g |
| Vláknina | 331,45 g |
| Cholesterol | 489 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 2,61 g |
| Sacharidy | 2 433,75 g |
| – cukry | 152,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 50 g 50 g masité uzené slaniny | Špek | 50 g |
| kapka kapka oleje | Olej řepkový | |
| menší cibule - nakrájená na drobno | Cibule čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 300 300 g brambor - kostky | Brambor zimní | 15000 g |
| bujón kostka, kto pouziva | Bujón hovězí | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 300 g 300 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| trochu trochu strouhanky | Strouhanka pšeničná |