Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory se dvěma omáčkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 807 kJ /
1 627 kcal
Bílkoviny89,12 g
– z toho živočišné bílkoviny67,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,98 g
Tuky42,43 g
– nasycené20,73 g
– nenasycené14,71 g
–– mononenasycené12,18 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,27 g
Vláknina28,03 g
Cholesterol 603 mg
Sodík 599 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy208,51 g
– cukry41,77 g
––– laktóza28,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření Provensálské koření 15 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
2 2 menší pórky Pórek čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
300 g 300 g plnotučného bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 svazek 1 svazek pažitky Pažitka čerstvá 50 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.