Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 438 kJ /
344 kcal
Bílkoviny27,70 g
– z toho živočišné bílkoviny25,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky16,00 g
– nasycené2,86 g
– nenasycené10,80 g
–– mononenasycené7,54 g
–– polynenasycené3,27 g
––– omega 30,66 g
Vláknina7,25 g
Cholesterol 746 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy18,60 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kuřecích jater Játra kuřecí 150 g
1 lžička 1 lžička rostlinného oleje Olej řepkový 8 ml
bazalka (sušená i čerstvá) Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
250 g 250 g směs zeleniny (vařené v páře) Mrkev čerstvá 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.