Nutriční hodnoty (Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 438 kJ / 344 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 27,70 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g | 
| Tuky | 16,00 g | 
| – nasycené | 2,86 g | 
| – nenasycené | 10,80 g | 
| –– mononenasycené | 7,54 g | 
| –– polynenasycené | 3,27 g | 
| ––– omega 3 | 0,66 g | 
| Vláknina | 7,25 g | 
| Cholesterol | 746 mg | 
| Sodík | 307 mg | 
| Sůl | 0,77 g | 
| Sacharidy | 18,60 g | 
| – cukry | 10,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 150 g | 
| 1 lžička 1 lžička rostlinného oleje | Olej řepkový | 8 ml | 
| bazalka (sušená i čerstvá) | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 250 g 250 g směs zeleniny (vařené v páře) | Mrkev čerstvá | 250 g | 
 
	