Nutriční hodnoty (Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 438 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 16,00 g |
– nasycené | 2,86 g |
– nenasycené | 10,80 g |
–– mononenasycené | 7,54 g |
–– polynenasycené | 3,27 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 746 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 18,60 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 150 g |
1 lžička 1 lžička rostlinného oleje | Olej řepkový | 8 ml |
bazalka (sušená i čerstvá) | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
250 g 250 g směs zeleniny (vařené v páře) | Mrkev čerstvá | 250 g |