Nutriční hodnoty (Zimní salát s hruškami a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 7 942 kJ / 1 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,51 g |
| Tuky | 94,94 g |
| – nasycené | 6,55 g |
| – nenasycené | 83,34 g |
| –– mononenasycené | 58,59 g |
| –– polynenasycené | 24,75 g |
| ––– omega 3 | 7,75 g |
| Vláknina | 38,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 258 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 219,30 g |
| – cukry | 49,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg salátovýh brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
| 150 ml 150 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 150 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |