Nutriční hodnoty (Salát z Vysočiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 221 kJ / 2 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
| Tuky | 25,00 g |
| – nasycené | 5,75 g |
| – nenasycené | 11,70 g |
| –– mononenasycené | 9,35 g |
| –– polynenasycené | 2,35 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 70,00 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 4,58 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 364,00 g |
| – cukry | 40,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg uvařených oloupaných brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 1 kg 1 kg vařeného zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg uvařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
| jednu velkou cibuli | Cibule čerstvá |