Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinky s játry na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 462 kJ /
1 305 kcal
Bílkoviny49,47 g
– z toho živočišné bílkoviny46,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,37 g
Tuky109,84 g
– nasycené51,27 g
– nenasycené54,84 g
–– mononenasycené41,42 g
–– polynenasycené13,43 g
––– omega 30,11 g
Vláknina8,78 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 2,61 g
Sůl6,36 g
Sacharidy27,33 g
– cukry11,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové ledvinky Ledviny vepřové
200 g 200 g drůbežích jater Játra kuřecí 200 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 g 100 g gothaje (nebo jiný měkký) Měkký salám 100 g
pórek Pórek čerstvý
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
hrst hrst sušených hub (nebo čerstvých) Houby sušené směs
kuřecí bujón z kostky kostky Bujón kuřecí BIO
instantní jíška nebo Solamyl Jíška světlá instantní
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.