Nutriční hodnoty (Hovězí na hradišťance a kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 086 kJ / 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 202,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 200,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 12,04 g |
| – nasycené | 5,33 g |
| – nenasycené | 5,42 g |
| –– mononenasycené | 4,92 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 434 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800-1000 g 800-1000 g hovězího masa | Hovězí kýta | 900 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 sklenička 1 sklenička Hradišťanky | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |