Nutriční hodnoty (Listy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 100 kJ / 1 697 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,95 g |
| Tuky | 38,91 g |
| – nasycené | 6,14 g |
| – nenasycené | 27,54 g |
| –– mononenasycené | 17,57 g |
| –– polynenasycené | 9,97 g |
| ––– omega 3 | 2,19 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 297 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 276,85 g |
| – cukry | 51,75 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 250 ml 250 ml kefírového mléka | Kefír | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička sody bikarbony | Jedlá soda | 12 g |
| tuk na smažení | Olej řepkový |