Nutriční hodnoty (Řezanka na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 361 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,49 g |
Tuky | 24,94 g |
– nasycené | 6,89 g |
– nenasycené | 12,50 g |
–– mononenasycené | 9,46 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 21,08 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 15,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka libovější | Vepřová plec | 500 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 dcl 2 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 pl 2 pl rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
Masox kostku | Bujón hovězí | |
3 pl 3 pl gyros koření | Provensálské koření | 45 g |
podravka | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda |