Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezanka na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 361 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny105,99 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,49 g
Tuky24,94 g
– nasycené6,89 g
– nenasycené12,50 g
–– mononenasycené9,46 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,10 g
Vláknina21,08 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy60,00 g
– cukry15,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka libovější Vepřová plec 500 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
2 dcl 2 dcl bílého suchého vína Víno bílé suché 200 ml
2 pl 2 pl rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
Masox kostku Bujón hovězí
3 pl 3 pl gyros koření Provensálské koření 45 g
podravka Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli Chilli paprička sušená
4 4 papriky Paprika bílá čerstvá
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.