Svůj podnik otevřel v Praze přede dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
9 foto Hodnocení 1× Znáte a používáte čubricu? Bulharská směs koření dává typickou chuť mnoha pokrmům
Jedlé květy libečku jako netradiční surovina: Jak chutnají, s čím je kombinovat a proč stojí za vyzkoušení
10 foto Hodnocení 3× Jak využít bazalku v kuchyni? Tato rostlinka dodá pokrmům lahodnou chuť i vůni
6 foto Hodnocení 30× Jak se starat o bazalku v květináči? Dodržujte několik zásad a bude se jí dařit
7 foto Hodnocení 38× Domácí bazalkové pesto zvládne i naprostý začátečník. Připravte si ho s námi
6 foto Hodnocení 2× Příjemně kyselý šťovík najdete při procházkách přírodou, ale můžete ho i pěstovat
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím