Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 127 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,29 g |
Tuky | 27,70 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Moje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 10 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 14 hodinami
Tématické fráze:
tatranská pochoutka,
pochoutky recepty,
vkk tatranské matliare,
pochotka top recept,
39464,
pečení cukroví bystřička,
tatranska pochutka,
recepty pochoutky obrázky,
tatranská pochoutka,recept,
bystrická kostka,
tatranské matliare vkk,
bystricka pekárna
Suroviny:
tofu,
banán,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko,
semínka sezamová
Komentáře (15)
Janka:
Mám dotaz - aký je ten nelúpaný sezam? Ja kupujem na pečivo lúpaný, ten druhý som nevidela. Ďakujem za odpoveď, receptu dávam bod a teba zdravím!