Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit
Hodnocení 54× Kdy je nejvhodnější doba ke sběru jednotlivých částí pampelišky a jak je zpracovat
Hodnocení 23× Jak připravit čaj z cibule? Naše babičky touto medicínou léčily nachlazení a kašel
Video VIDEO: Eliška testuje veganské restaurace v Praze. Tlačenka bez masa, nekachna i veganský koblížek stojí za ochutnání
10 foto Retro okénko: Vánoční kolekce byly za socialismu oblíbené. Půlkilová vyšla na 35 Kčs, rodiny s dětmi je fasovaly od ROH