Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinky v oleji (bazalka, oregano)

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 7. 2015 10:30

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Aby mi bylinky nevystupovaly nad hladinu, přidržela jsem je pod hrdlem skleničky zalomeným stonkem oregana. Skleničku mám uloženou v lednici.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MirkaL

26. 7. 2015 14:39

Ja asi nenalozim nic, protoze ta moje bazalka nestaci ani dorustat, stacim ji konzumovat. To je moje nejoblibenejsi bylinka.:-p

ivulinka ivulinka

25. 7. 2015 21:01

Letos ty bylinky taky tak naložím, když už je tak poctivě zalévám celé léto:yes:

Severinka Severinka

25. 7. 2015 12:45

Tak mám hotovo, byla to rychlovka;-);-);-)přidala jsem Ti fotku a posílám bodíka;-);-)

Severinka Severinka

25. 7. 2015 12:21

Chtěla jsem se optat, jestli můžu použít i jiný olej a a teď až dole vidíš, že Špagi používá i slunečnicový, tak jdu teda do toho, ať tu bazalku nějak upotřebím;-);-);-);-)

pipre pipre

25. 7. 2015 11:37

To se mně moc líbí:yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2015 11:22

cathleen:díky moc;-):yes:tak taky něco naložím;-)zkusit se má vše,že;-)

spagetka spagetka

25. 7. 2015 11:07

Já se chystám za chvíli na šalvějový a rozmarýnový olej - ten i na rybičky :-p a tam teda přidám i pár zrnek soli podle tebe :yes::yes:

cathleen cathleen

25. 7. 2015 10:58

Simona Skolakova: plánuji použití na pizzu - jak lístky, tak pokapat voňavým olejem před pečením:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2015 10:49

spagetka:díky moc,já vím ptám se jako malé dítě:-8;-),ale ještě jsem ochucený olej neměla,tak s tím nemám zkušenost,ale líbí se mi to;-)

spagetka spagetka

25. 7. 2015 10:44

Simona Skolakova: Simi, určitě i do vařených jídel, ten olejíček máš právě ovoněný a ochucený těmi bylinkami, takže prostě využití jak v teplé tak studené kuchyni. Jo, já pak po určité době, když už se mi bylinky nelíběj, je vyndám a používám jen ten olej, ale uskladnění je lepší v chladu, to jo.

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2015 10:40

To se mi líbí;-):yes:taky mám bylinky na zahradě;-)a jen se zeptám:-8,použití pak je do salátu a nebo se dá použít i do vařeného jídla;-)

spagetka spagetka

25. 7. 2015 10:34

Dělám stejně s různými bylinkami, jen používám slunečnicový olej, ale vidíš, sůl nedávám. Hm, zkusím se solí, ona to dochutí.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bazalka v oleji bylinky v oleji bazalka uskladnění bazalka v olivovém oleji jak uskladnit bazalku uskladnění bazalky bylinkové oleje bylinky v olivovem oleji bazalka v soli oregáno použití v kuchyni bazalka použití v kuchyni bylinné oleje recept recept bazalka v oleji olivovy olej s bazalkou použití bazalky v kuchyni bazalka s olejem bazalka nalozena v oleji uskladnění bylinek bazalka - uskladnění jak uskladnit oregano

Suroviny: bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Bylinky v oleji (bazalka, oregano)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zoyZ