Postup přípravy
Obložená mísa zeleninou. Jak ji ozdobit, aby byla co nejpestřejší?
Zveřejněno 24. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
TV mini talířky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVvr
Moje poznámka
TV mini talířky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVvr
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 1 hodinou
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 2 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 13 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 16 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 16 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 18 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 18 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 19 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 20 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 21 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 21 hodinami
Suroviny:
zelenina
Komentáře (7)