Bramborový koláč s vanilkovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme pudink, do vlažného zamícháme či zašleháme tvaroh a sníh ze zbylého bílku z těsta, osladíme. Suroviny na těsto zpracujeme, rozválíme či namačkáme do kulaté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 020 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 66,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvaříme pudink, do vlažného zamícháme či zašleháme tvaroh a sníh ze zbylého bílku z těsta, osladíme. Suroviny na těsto zpracujeme, rozválíme či namačkáme do kulaté…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Do polévky patří Kaspressknödel: Připravte si obří sýrový rakouský knedlík jako na horské chatě!
Osvěžující limonáda z levandule: Domácí chuťovka, kterou budete chtít znova
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná