Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenVšechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy, cibule pouze přepůlíme, stroužky česneku necháme celé.Ve větší pánvi rozehřejeme plátek másla a lžíci olivového…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 216 kJ / 291 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy, cibule pouze přepůlíme, stroužky česneku necháme celé.Ve větší pánvi rozehřejeme plátek másla a lžíci olivového…
Všechny suroviny na první vrstvu dáme do mixeru a rozmixujeme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a na dno vmačkáme rovnoměrně těsto. Natlačíme opravdu silou…
Roládu z nadýchaného ořechového těsta naplníme fíkovou marmeládou a dotuha vyšlehanou šlehačkou. Sladká fíková marmeláda dodává dezertu exotický nádech, který ještě…