Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2013 18:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 456 kJ / 1 782 kcal
Bílkoviny249,12 g
Tuky18,52 g
Vláknina59,65 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,04 g
Sacharidy134,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

arrefeena arrefeena

20. 10. 2013 20:10

já taky nemám českou klávesnici, ale ze zoufalství jsem se naučila horní řadu poslepu :-))

rebeka rebeka

7. 10. 2013 14:46

tohle je ovšem převeliká nádhera:-K:-K:yes::yes::-)

Nikina Nikina

6. 10. 2013 19:19

To je krása, pěkný recept a úžasné foto :yes::-K vyzkouším ;-)

suslajda suslajda

6. 10. 2013 16:46

Krása na talíři:-Kto by u nás chutnalo:yes::yes:

aisha

6. 10. 2013 13:46

Jitkas: Mne take chutna maso uvnitr pekne ruzove, ovsem to by mi doma neproslo, pokud hovezi, tak poradne propecene.

rozmarynaH: Z licek to bude o hodne lepsi, pekne jemne a stavnate..;-)

Jeste jednou diky za zajem a komentiky..:-K:-K

Jitkas

6. 10. 2013 07:40

Krasa uzasna, jen bych pekla mene, neb mam rada maso uvnitr ruzove. To je ovsem moje vec a tobe vsecna cest, perfektni-vse!

rozmarynaH rozmarynaH

6. 10. 2013 06:56

Opět další a pro mne proveditelný recept. Určitě by šlo i z líček. Ta zelenina je fantastická:-*. Kaši mám moc ráda, ale v tomto případě by nám stačila jen zelenina:yes::yes::yes:

hanes24 hanes24

6. 10. 2013 00:06

To je moc pěkné a určitě i dobré:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 10. 2013 22:39

Nádherné maso a krásná úprava:-KMarti zase jsi moc chutně navařila:-p:yes::yes:

hazel hazel

5. 10. 2013 22:37

Znovu pekny recepis od Tebe a krasne predvedeni na fotkach.

hosta hosta

5. 10. 2013 20:40

Jak vidím krásnou fotku a recept bez interpunkce, je mi to jasné...:-)) moc se ti to povedlo:yes:

aisha

5. 10. 2013 20:04

Coleta: To by slo, z mladeho kousku..;-)

yanull: Klizku take rada a casto pouzivam, stavnate masicko. Pouzivam ji i na vyvary. Ale dnes mi padla do oka kyta, byla z mladeho bycka, tak jsem neodolala..:-8:-)

Vsem vam, holky, moc dekuji za mila sluvka..:-K:-K

jarka skrobakova

5. 10. 2013 19:39

Krásný recept i foto, :yes::yes::-p:-p:-p:-p:-K

Cocoska

5. 10. 2013 19:24

Neskutečně krásné fotky a určitě skvostné jídlo:-p:yes::yes::yes:

yanull yanull

5. 10. 2013 19:11

Krásné masíčko i celé jídlo, posílám 3. bodík:yes::-K:-p Já si nemůžu pomoci, ale mně z hovězího chutnají nejvíce líčka nebo kližka ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi pecene hovězí pečeně na zelenině hovězí pečeně se zeleninou recept s restovanou mrkví pecene maso ze zeleninou foto hovězí maso s restovanou zeleninou pecene z mladeho byka recept hovezi s restovanou zeleninou hovezi maso s bylinkami restovaná zelenina recept na hovězí pečeni hovězí pečeně recept recept na restovanou mrkev s hovězím restované hovězí maso se zeleninou hovězí pečeně s mrkví a zeleninou hovězí pečeně recept fenykl bylinky hovězí maso hovezi s bylinjami recept pecene hovezi s bylinkami hovězí pečeně s bylinkami a česnekem

Suroviny: kýta hovězí, česnek, cibule, mrkev, celer řapíkatý, fenykl, dýně, ocet balsamiko, fíková marmeláda, vývar masový, pepř drcený, sůl mořská, olej olivový, máslo, rozmarýn, tymián, šalvěj

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/om5z