Candát smažený v sezamu
Recept ještě nebyl hodnocenOmyté a osušené filé zakápneme citronem, osolíme a posypeme kmínem. V jedné misce rozšleháme vejce s troškou mléka.V druhé misce smícháme mouku, strouhanku, sezamové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 350 kJ / 84 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,80 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 0,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Omyté a osušené filé zakápneme citronem, osolíme a posypeme kmínem. V jedné misce rozšleháme vejce s troškou mléka.V druhé misce smícháme mouku, strouhanku, sezamové…
Filé omyjeme a osušíme. Pokapeme 1 lžící citronové šťávy. Bylinky opereme, otrháme a posekáme. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme studenou vodou, oloupeme a…