Pečený jehněčí hřbet
Recept ještě nebyl hodnocenJahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme lístky bazalky a šalvie.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 453 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,10 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 1,06 g |
| –– mononenasycené | 0,95 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,19 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Jahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme lístky bazalky a šalvie.…
Prísady na pastu dobre premiešame a potrieme ňou jahňací chrbát. Uložíme do pekáča a obložíme kolieskami cibule a na polovicu rozdelenou hlávkou cesnaku ( so šupkou ).…
Šťavnatý jehněčí hřbet doplněný jemně nasládlou omáčkou z pórku a švestek tvoří dokonalou harmonii chutí. Recept, který vynikne při slavnostním obědě i jako gurmánský…