Cheesecake z domácí lučiny
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si uděláme domácí lučinu a to tak, že čistý kapesník nebo utěrku umístíme na sítko či cedník a na ně vlijeme všechny jogurty. Pod síto dáme hlubší nádobu a vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 270 kJ / 64 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,13 g |
| – nasycené | 2,20 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 4,13 g |
| – cukry | 4,13 g |
| ––– laktóza | 4,07 g |
Nejdříve si uděláme domácí lučinu a to tak, že čistý kapesník nebo utěrku umístíme na sítko či cedník a na ně vlijeme všechny jogurty. Pod síto dáme hlubší nádobu a vše…
Žloutky,vodu,cukr a olej vyšleháme do pěny.Přidáme mouku a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků.Pečeme na 170 asi 40 minut, průběžně zkoušíme špejlí. Vychladlý korpus…