Ovocno-šlehačkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenVejce si oddělíme a z bílků vyšleháme tuhý sníh.žloutky utřeme s cukrem do pěny,přidáme olej,vodu.Mouku smícháme v misce s práškem do pečiva a přesyjeme do žloutků…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 321 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,33 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Vejce si oddělíme a z bílků vyšleháme tuhý sníh.žloutky utřeme s cukrem do pěny,přidáme olej,vodu.Mouku smícháme v misce s práškem do pečiva a přesyjeme do žloutků…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na výbornou hrníčkovou bábovku podle babičky Libušky? Díky tomuto receptu ji zvládne každý
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Jak na domácí „maggi“ z libečku: Je zdravé, levné a na jeho přípravu stačí pouhé tři ingredience