Brusinková králičí stehna v jogurtové marinádě v alobalu
Recept ještě nebyl hodnocenZe surovin na marinádu umícháme polotekutou, nakyslejší, lehce pálivou směs. Dochutíme podle naší chuti. Stehna očistíme a odblaníme. Ostrým nožem na nich uděláme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 321 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,33 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Ze surovin na marinádu umícháme polotekutou, nakyslejší, lehce pálivou směs. Dochutíme podle naší chuti. Stehna očistíme a odblaníme. Ostrým nožem na nich uděláme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Pozor na kávovou sedlinu a olej! Víte, co ještě nikdy nelít do dřezu, aby se neucpal?
Holka u plotny radí: Mrkvánky s povidly podle receptu babičky Libušky jsou křehké a lze je péct na více způsobů
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě