Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurt rostlinný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie313 kJ / 75 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky4,20 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené3,40 g
–– mononenasycené1,33 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,93 g
– cukry1,33 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pomerančovo-rumový pohár

Pomerančovo-rumový pohár

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kokosová mléka dejte nejméně na 5 hodin ztuhnout do ledničky, nejlépe je tam však nechte přes noc (nebo je tam ideálně dejte hned po přinesení z obchodu). Připravte…

Veganské kynuté lívance

Veganské kynuté lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnku rozdrobíme droždí a přidáme polovinu dávky cukru. Mícháme, dokud se kvasnice nerozpustí. Poté přidáme 100 g mouky, pár lžic vlažného mléka (nesmí být…

Veganské kynuté lívance

Veganské kynuté lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnku rozdrobíme droždí a přidáme polovinu dávky cukru. Mícháme, dokud se kvasnice nerozpustí. Poté přidáme 100 g mouky, pár lžic vlažného mléka (nesmí být…

Tradiční koláče

Tradiční koláče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud používáte čerstvé droždí, udělejte kvásek. Droždí nadrobte do misky, přidejte část teplého mléka (cca 40*C) a trochu cukru. Rozmíchejte, zasypte moukou a nechte…

Dortík - Piece of Cake

Dortík - Piece of Cake

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejte na 180°C a zvolenou formu (já použila menší dortovou formu o průměru cca 22 cm) vymažte tukem, vysypte moukou nebo vyložte pečícím papírem. Lněné…

Hokkaido kaše se švestkami a kokosem

Hokkaido kaše se švestkami a kokosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme šalotku, zasypeme cukrem a na mírném plameni zvolna restujeme 5 -10 minut, dokud cibulka nezíská krásně zlatavou barvu.Dýni nakrájíme…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více