Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klementinka - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie208 kJ / 50 kcal
Bílkoviny0,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,83 g
Tuky0,33 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Svařené víno se zázvorem

Svařené víno se zázvorem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klementinky dobře omyjte a rozřízněte napůl. Do kůry udělejte nožem několik malých děr a zastrkejte do nich hřebíčky. Všechny ingredience na svařené víno smíchejte ve…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více