Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Recept ještě nebyl hodnocenRůzná ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné…
Kopřiva dvoudomá je zázračná bylina, která se hojně využívá v léčitelství i farmacii, ale široké využití nachází i v kuchyni. Posbírejte čerstvé lístky, nejlépe na jaře,…
Začátek jara je spojeno s pomyslnou očistou, sbíráním čerstvě rostoucích bylin a osvěžení jídelníčku. Vše v jednom pak najdete i v tomto receptu. Z čerstvých štiplavých…
Velikonoční nádivka je jeden z tradičních jarních pokrmů. Recepty na ni si uschováváme na památku jako poklad od našich babiček. Nádivka po upečení příjemně voní kořením…
Vodu přivedeme k varu. Přidáme sádlo, utřený česnek a polévku odstavíme. Přidáme nasekané bylinky a dosolíme. Už nevaříme. Polévku rozlijeme do talířů a podáváme s…
Louka plná rozkvetlých pampelišek. To přímo vybízí k přípravě pampeliškového medu, ze kterého můžete po zředění vodou připravit osvěžující nápoj, nebo jej využijete jako…
Přidáno před 15 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami