Ragú z kančího masa na švestkách
Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani pestrou škálou ingrediencí, většinu z nich máme obvykle doma. K masu můžete podávat třeba perníkové knedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Moje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 2 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Suroviny:
plec kančí,
celer,
petržel,
mrkev,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
olej,
švestky sušené,
mrkev,
perník strouhaný,
sůl,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
koření nové koření,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
jíška tmavá instantní
Komentáře (1)