Švestková povidla s kořením
Recept ještě nebyl hodnocenŠvestková povidla čekají ve spíži, abychom je mohli přidávat do koláčů, buchet nebo z nich připravit i omáčku k masu. Připravte tentokrát kořeněná povidla, která voní po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 464 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Švestková povidla čekají ve spíži, abychom je mohli přidávat do koláčů, buchet nebo z nich připravit i omáčku k masu. Připravte tentokrát kořeněná povidla, která voní po…
Voňavá medová bábovka s nastrouhanou cuketou je krásně vláčná a jemně oslazená. Med dodá přírodní sladkost, cuketa vláčnost. Ideální moučník ke kávě během léta, kdy je…