Pikantní bůček na hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenVepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…
Bůček nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme. Vložíme do sáčku, přidáme česnek a cibuli nakrájenou na kolečka. Sáček dobře uzavřeme a dáme do pekáče. Pečeme asi hodinu.…
1-Takto pripravene bravcove maso z kare s ocistenou jednou kostou a druhou vybratou sa vola v anglictine ( rack of pork with frenching) slovenske slovo myslim je…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
Jak upravit kdoule? Z jejich šťávy, která voní vanilkou a citrusem, jsme připravili sladký rosol a z dužiny vynikající sýr
Kávová sedlina do kompostu patří, zbytky masa tam nesmí aneb Praktické informace pro zahradní kompostování krok za krokem