Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření provensálské - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nakládaný hermelín I Videorecept

Nakládaný hermelín I

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Klasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako…

alus.s

30 min

Losos na másle

Losos na másle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Delikátní maso lososa stačí jen lehce dochutit, přílišné kořenění by mu uškodilo. Pro zdůraznění chutě ho připravíme na másle, provoníme ho čerstvými bylinkami a…

MISI-NNKA

55 min

Nakládaná směs sýrů Videorecept

Nakládaná směs sýrů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Občas má člověk chuť na víno nebo pivo a sem tam si k němu chce něco malého zakousnout. Zkuste si dopředu naložit rozmanité druhy sýra podle našeho receptu. Nakládaný…

lenka-m

60 min

Guláš z divočáka

Guláš z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření, jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodává tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme i pivo a protlak.…

Sarunka

70 min

Cibulová polévka Videorecept

Cibulová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tradiční cibulová polévka je sice původem z Francie, ale stala se velmi oblíbenou i u nás. Lehce nasládlá zlatavá cibulka, hřejivý vývar a křupavé večky se sýrem dávají…

lenka-m

70 min