Nakládaný hermelín I
Klasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako jedlý dárek, kterým nikdy neurazíte.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 309 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,31 g |
Tuky | 93,50 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 4,54 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2021 10:37
Budu dělat a ne poprvé, super i jako dárek. Jen nevím kde vzít ten okrasný papír nebo co se dává přes víčko a zaváže provázkem? Je to balící papír nebo něco speciálního, že to pak vypadá tak hezky a efektně 

30. 1. 2021 14:50
alus: Velmi špatný recept !
Měl by začínat opravou v rozpisu surovin!
můj typ : Kup 8 Hermelínů a víc taky můžeš , protože ti nic nezbude a vytahají to ještě před odležením, takže pro sichr víc. Jen jsem se divila, že pro 6 děvčat vůbec ty čtyři Hermelíny stačily, jak píše Alca 2!
Je to mňamka! Perfektní recept. 





28. 1. 2021 20:00
alca2: dnes otestováno návštěvou, velký úspěch, ostrost akorát. Měla jsem obavy z olivového oleje, ale neztuhl a chuťově výborné. Koření na dně se nemotá mezi sýr. Musím brzy zakoupit další sýry. 



22. 1. 2021 21:41
Před vánocemi jsem udělala pro partii 6 děvčat nakrájený na osminky a obalený ve smíchaném grilovacím a provensálském koření, cibuli na půlkolečka a nakrájený rozmáčklý česnek mezi vrstvy, čilli jsem raději šetřila, ale měl velký úspěch, 4 hermelíny padly za chvíli i s veškerou cibulí. Olej jsem použila pod cibuli při vaření. Nyní jsem dala na dno sklenice všechno koření, zalila trochou oleje, na vrstvy cibule s česnekem jsem nešetřila chilli a vše zalila olivovým olejem. Osminky se osvědčily jako ideální velikost. Už se těším, až za cca 5 dní dozraje na kamenné podlaze na verandě.





24. 12. 2018 09:47
Místo sypání dvojím kořením jsme udělali směs z provensálského,grilovacího koření a papriky.Tím jsme posypali z obou stran.Jinak super recept.

8. 2. 2016 16:33
Jaký hermelín nejčasteji používáte? 

2. 2. 2016 09:39
Janinka:Mě se osvědčilo dát naložený hermelín do špajzky a už po 4 dnech byl luxusní vláčný, dával sem to taky do ledničky a tam opravdu ztuhne a není tak dobrý.

25. 1. 2016 17:30
No já nechápu jak se to může v lednici uležet.Já to tam mám 14 dní a pořád je stejně tuhý
.Může mě někdo poradit kam s tím místo lednice?!Na teple to totiž také není ono
.A minimální doba uležení co znám je 14 dní....Ale i tak se mě to nedaří 



19. 11. 2015 21:38
pokud nechcete jen nakládat hermelíny, ale třeba pouze jen ochutnávat, koukněte sem na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladanyhermos.webnode.cz
3. 11. 2015 08:48
Na oslavu jsem udělala tvou kombinaci, trošku jsem se kombinace gril.a provens.koření bála, ale zbytečně, bylo to moc dobré a díky za recept 







5. 2. 2011 15:41
Ali, tak jsem také nelenila a naložila podle tebe, jen jsem nákrájela na osminky. Je to velká delikatesa, spěchám s bodíkem a fotečkami. Děkuji za dobrý recept
.

2. 2. 2011 10:41
Také nakládám na osminky, ale takto určitě vyzkouším. Sýry miluji v jakékoli podobě





2. 2. 2011 10:39
Dano, tvůj Hermelín s grilovacím kořebím, cibulí a česnekem určitě vyzkouším, to musí být mazéééc!
Aleno, i tvůj recept vypadá skvěle. No, co se týká mé dcery, snědla by to asi sama, já bych si ovšem dala taky

sudiczech ten nápad s tím zahřátím oleje si doufám zapamatuji




sudiczech ten nápad s tím zahřátím oleje si doufám zapamatuji

2. 2. 2011 10:22
Velmi chutně zpracovaný sýr. Já Hermelín nakrájím na osminky a z každé strany obalím v grilovacím koření.Na dno slenice dám kolečky cibule a plátky česneku na ně položím obalený sýr a zase cibule s česnekem...takto pokračuji do vyčerpání sýra,poslední vrsva je cibule s česnekem.Podotýkám, že sýr musí být hodně napěchován k sobě.Vše zaliji slunečnicovým olejem (lze i jiným),uzavřu a nechám v chladu(ne v lednici) 2-3 dny rozležet.Do slenice 0,75l se vejdou 3 kusy sýra.Pokud chcete mít ostřejší přidejte feferonku,ale i bez ní je to vynikající pochoutka. 

18. 1. 2011 18:44
Vůbec neni špatný olej trošku zahřát, než se tam daj hermoše. Pak je ta doba kratší. Kdo se na to taky má dívat tejden v lednici 

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Ovesné lívance s dušenými jablky
Přidáno před 13 hodinami

Sýrovo-mrkvová pomazánka s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami

Plněné rybí filety se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami

Šunkové rolky plněné vaječnou směsí
Přidáno před 20 hodinami

Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Přidáno 6. 2. 2023 23:06

Krémová polévka z pečené mrkve
Přidáno 6. 2. 2023 19:39
Právě bylo uvařeno:

Rajská omáčka s masovými kuličkami
uvařil/a MiladaKarolina
před 3 hodinami

Louhované preclíky
uvařil/a Brumaire
před 5 hodinami

Kváskový žitno pšeničný chléb s pohankou
uvařil/a Javor
před 6 hodinami

Brambory pečené s cibulí a žampiony
uvařil/a kvetacek
před 8 hodinami

Brokolicový salát s tuňákem a ořechy
uvařil/a EvaKucerova
před 8 hodinami

Pórková polévka s česnekem
uvařil/a AndreaAbb
před 9 hodinami

Makový závin se švestkami
uvařil/a Danickova
před 9 hodinami

Jogurtový koláč s kokosovou drobenkou
uvařil/a Vymitac
před 9 hodinami

Pochoutková žemlovka
uvařil/a helen.fon@seznam.cz
před 10 hodinami

Domácí balkánský sýr
uvařil/a Cisarova.terka
před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nakladany hermelin nakládaný hermelín s česnekem nakládaný hermelín recept recept nakládaný hermelín recept na nakládaný hermelín nakládaný hermelín s cibulí recepty na nakládaný sýr hermelín nakládaný hermelín s grilovacím kořením nakládaný hermelín na gril nejlepší recept na nakládaný hermelín nakladane hermeliny nejlepší nakládaný sýr recept nakládaný hermelín recepty nakladany hermelin prodej nakládný hermelín top recepty nakladany hermelín nejlepší nakládaný hermelín hermelín nakládaný plněný nakládaný hermelín nakládaní hermelín
Suroviny: sýr hermelín, cibule, feferonka, koření provensálské, koření grilovací, bobkový list, pepř, koření nové koření, paprika sušená sladká, česnek, olej
Nakládaný hermelín I
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADn3
21 názorů