Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný hermelín I

Klasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako jedlý dárek, kterým nikdy neurazíte.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava, bez doby odležení)

26. 7. 2008 12:57

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 309 kJ / 1 269 kcal
Bílkoviny94,31 g
Tuky93,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 4,54 g
Sůl12,00 g
Sacharidy11,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BlanikM

25. 11. 2021 11:37

Budu dělat a ne poprvé, super i jako dárek. Jen nevím kde vzít ten okrasný papír nebo co se dává přes víčko a zaváže provázkem? Je to balící papír nebo něco speciálního, že to pak vypadá tak hezky a efektně :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 1. 2021 15:50

alus: Velmi špatný recept !:-D <3 Měl by začínat opravou v rozpisu surovin! ;-) můj typ : Kup 8 Hermelínů a víc taky můžeš , protože ti nic nezbude a vytahají to ještě před odležením, takže pro sichr víc. Jen jsem se divila, že pro 6 děvčat vůbec ty čtyři Hermelíny stačily, jak píše Alca 2! :-) Je to mňamka! Perfektní recept. :yes:

alca2

28. 1. 2021 21:00

alca2: dnes otestováno návštěvou, velký úspěch, ostrost akorát. Měla jsem obavy z olivového oleje, ale neztuhl a chuťově výborné. Koření na dně se nemotá mezi sýr. Musím brzy zakoupit další sýry. :yes::-*

alca2

22. 1. 2021 22:41

Před vánocemi jsem udělala pro partii 6 děvčat nakrájený na osminky a obalený ve smíchaném grilovacím a provensálském koření, cibuli na půlkolečka a nakrájený rozmáčklý česnek mezi vrstvy, čilli jsem raději šetřila, ale měl velký úspěch, 4 hermelíny padly za chvíli i s veškerou cibulí. Olej jsem použila pod cibuli při vaření. Nyní jsem dala na dno sklenice všechno koření, zalila trochou oleje, na vrstvy cibule s česnekem jsem nešetřila chilli a vše zalila olivovým olejem. Osminky se osvědčily jako ideální velikost. Už se těším, až za cca 5 dní dozraje na kamenné podlaze na verandě.<3:-8:yes:

jipet

24. 12. 2018 10:47

Místo sypání dvojím kořením jsme udělali směs z provensálského,grilovacího koření a papriky.Tím jsme posypali z obou stran.Jinak super recept.:yes:

Vendula Košťáková

8. 2. 2016 17:33

Jaký hermelín nejčasteji používáte? :-)

Stewe

2. 2. 2016 10:39

Janinka:Mě se osvědčilo dát naložený hermelín do špajzky a už po 4 dnech byl luxusní vláčný, dával sem to taky do ledničky a tam opravdu ztuhne a není tak dobrý.:-)

Janinka

25. 1. 2016 18:30

No já nechápu jak se to může v lednici uležet.Já to tam mám 14 dní a pořád je stejně tuhý ;-(.Může mě někdo poradit kam s tím místo lednice?!Na teple to totiž také není ono :-(.A minimální doba uležení co znám je 14 dní....Ale i tak se mě to nedaří :-//

borek

19. 11. 2015 22:38

pokud nechcete jen nakládat hermelíny, ale třeba pouze jen ochutnávat, koukněte sem na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladanyhermos.webnode.cz

spagetka spagetka

3. 11. 2015 09:48

Na oslavu jsem udělala tvou kombinaci, trošku jsem se kombinace gril.a provens.koření bála, ale zbytečně, bylo to moc dobré a díky za recept :yes::yes::yes::yes:

ivulinka ivulinka

5. 2. 2011 16:41

Ali, tak jsem také nelenila a naložila podle tebe, jen jsem nákrájela na osminky. Je to velká delikatesa, spěchám s bodíkem a fotečkami. Děkuji za dobrý recept:yes:.

Marsi Mesi

2. 2. 2011 11:41

Také nakládám na osminky, ale takto určitě vyzkouším. Sýry miluji v jakékoli podobě:yes::yes::-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2011 11:39

Dano, tvůj Hermelín s grilovacím kořebím, cibulí a česnekem určitě vyzkouším, to musí být mazéééc!:-p:-p Aleno, i tvůj recept vypadá skvěle. No, co se týká mé dcery, snědla by to asi sama, já bych si ovšem dala taky:-p:yes:
sudiczech ten nápad s tím zahřátím oleje si doufám zapamatuji;-)

Dana

2. 2. 2011 11:22

Velmi chutně zpracovaný sýr. Já Hermelín nakrájím na osminky a z každé strany obalím v grilovacím koření.Na dno slenice dám kolečky cibule a plátky česneku na ně položím obalený sýr a zase cibule s česnekem...takto pokračuji do vyčerpání sýra,poslední vrsva je cibule s česnekem.Podotýkám, že sýr musí být hodně napěchován k sobě.Vše zaliji slunečnicovým olejem (lze i jiným),uzavřu a nechám v chladu(ne v lednici) 2-3 dny rozležet.Do slenice 0,75l se vejdou 3 kusy sýra.Pokud chcete mít ostřejší přidejte feferonku,ale i bez ní je to vynikající pochoutka. :-)

sudiczech

18. 1. 2011 19:44

Vůbec neni špatný olej trošku zahřát, než se tam daj hermoše. Pak je ta doba kratší. Kdo se na to taky má dívat tejden v lednici :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakladany hermelin nakládaný hermelín s česnekem nakládaný hermelín recept recept nakládaný hermelín recept na nakládaný hermelín nakládaný hermelín s cibulí recepty na nakládaný sýr hermelín nakládaný hermelín s grilovacím kořením nakládaný hermelín na gril nejlepší recept na nakládaný hermelín nakladane hermeliny nejlepší nakládaný sýr recept nakládaný hermelín recepty nakladany hermelin prodej nakládný hermelín top recepty nakladany hermelín nejlepší nakládaný hermelín hermelín nakládaný plněný nakládaný hermelín nakládaní hermelín

Suroviny: sýr hermelín, cibule, feferonka, koření provensálské, koření grilovací, bobkový list, pepř, koření nové koření, paprika sušená sladká, česnek, olej

TopRecepty.cz

Nakládaný hermelín I

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADn3