Dort podkova s marcipánem a modelovací hmotou
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus rozkrojím na dvakrát, potřu šípkovou marmeládou, dále vanilkovým krémem na jednu stranu a čokoládovým krémem na druhou stranu, ten posypu rozdrobenou sušenkou.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Korpus rozkrojím na dvakrát, potřu šípkovou marmeládou, dále vanilkovým krémem na jednu stranu a čokoládovým krémem na druhou stranu, ten posypu rozdrobenou sušenkou.…
Vychladlé pláty rozkrojíme na díly, postupně spojujeme marmeládou a krémem, střídáme světlý a tmavý. Asi v jedné třetině délky vyřízneme mělké zářezy / naznačení kabiny/…
Květiny jsem si dělala dobředu, aby krásně zatuhly. Název Můj svatební dortík je opravdu můj, jelikož jsem se 4.7. vdávala a tento dort jsem si dělala sama.
Upeceme klasicky piskotovy korpus a vykrojime do pozadovaneho tvaru, prokrojime a potreme nejdriv marmeladou a pote kremem ( 2 sacky pudinku uvareneho v 400 ml mleka a…
JAHODOVÝ KRÉM: jahody rozmixujeme/necháme povolit. Dáme do kastrůlku, rozmícháme pudinky, marmeládu a cukr a přivedeme k varu. Vaříme do zhoustnutí. Necháme vychladnout…
Dávaly jsme na střídačku světlý a tmavý korpus a na pomazání jsme střídaly pudinkový krém a višňovou marmeládu. Pod potahovačkou jsme ještě potřely celé krémem.
Rozmixujeme mandle a ovesné vločky najemno. Kakaové boby zbavíme slupky, nožem rozkouskujeme, přidáme k mandlové směsi a rozmícháme. Datle rozmixujeme v mixéru s pár…
Pár dní předem si připravíme ozdoby na dort. Kopretiny jsou z White Icing hmoty, protože je krásně bílá, berušky, lísky a pavouk z domácí potahovky. Korpus a krém…
Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.