Postup přípravy
Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Moje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 6 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 7 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 2 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 4 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 4 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 5 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 5 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 5 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 5 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 5 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 5 hodinami
Tématické fráze:
dort bonboniera,
dort ve tvaru bonboniery,
marcipánový dort bonboniera,
dort bomboniéra,
dorty ve tvaru bonboniery,
marcipanovy dort bomboniera,
dort bonboniéra srdce,
dort srdce bonboniera,
dort bonboniéra postup,
postup na dort bonboniera,
bonboniera srdce,
dort bomboniera s postupem,
bonboniera s fotkou,
dorty bonboniera,
dorty srdce bonboniéra,
bomboniéra s fotkou,
dort tvaru slza,
dorty bomboniera,
dort ve tvaru slzy,
dorty ve tvaru slzy
Suroviny:
korpus světlý,
krém čokoládový,
oplatky dortové,
marcipán
Komentáře (8)