Vařený jehněčí krk v zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit. Po 45 minutách…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 474 kJ / 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,20 g |
| – nasycené | 2,05 g |
| – nenasycené | 1,47 g |
| –– mononenasycené | 1,32 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Jehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit. Po 45 minutách…
Z prísad na marinádu vymiešame pastu a dôkladne ňou potrieme celé mäso. Dáme do pekáča, zakryjeme a uložíme do chladu na noc.Na druhý deň vyberieme a dáme piecť do rúry…
Pomalu pečené jehněčí plátky jsou krásně jemné a provoněné bylinkami. V kombinaci s lehce opečenými listy čínského zelí tvoří ideální základ pro slavnostní oběd. Pro…