Vařený jehněčí krk v zelenině

cathleen Kuchařka: cathleen

Jiné maso 4 názory

Suroviny

700-800 g jehněčího krku
1-2 cibule
3 stroužky česneku
2 mrkve
asi 5 brambor
sůl
mletý pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit.

  2. Po 45 minutách hrnec otevřeme, přidáme krájené brambory, mrkev a dovaříme doměkka.

  3. Porce krku podáváme na nahřátých talířích s částí zeleniny i trochou vývaru. Můžeme posypat sekanou petrželkou.

  4. Je to vlastně takový eintopf. Kdo nemá papiňák, může samozřejmě uvařit v normálním hrnci doměkka.

Poznámka

Inspirace z webu Turecká kuchyně

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vařený jehněčí krk v zelenině

Tématické fráze: jehněčí krk recepty jehněčí krk jehněčí krk recept recepty jehněčí krk vařené jehněčí recept jehněčí krk jehneci varene recept na jehneci krk jehněčí v papiňáku jak uvařit jehněčí co uvařit z jehěčího a jak recept na jehněčí krk v papiňáku co uvarit z jehneciho jehněčí krk na pivu jehneci na zelenine vareny jehneci krk jehneci krk vareny vařené jehněčí recept jehněčí krky dančí krk vařený

Zapomněl/a jsem heslo