Mufloní kýta
Recept ještě nebyl hodnocenPrísady na marinádu dáme do hrnca a zvaríme. Necháme vychladnúť. Potom do nej vložíme celé stehno a dáme 4–5 dní do chladu marinovať. Každý deň mäso otočíme.Pripravené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 431 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,90 g |
| – nasycené | 0,82 g |
| – nenasycené | 0,83 g |
| –– mononenasycené | 0,79 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Prísady na marinádu dáme do hrnca a zvaríme. Necháme vychladnúť. Potom do nej vložíme celé stehno a dáme 4–5 dní do chladu marinovať. Každý deň mäso otočíme.Pripravené…