Pečené kůzlečí maso
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme olej s prolisovaným česnekem. Maso osolíme, opepříme a naložíme do oleje s česnekem. Necháme 12-24hodin uležet. Dáme do zapékací skleněné mísy. Kostičky špeku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 444 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Smícháme olej s prolisovaným česnekem. Maso osolíme, opepříme a naložíme do oleje s česnekem. Necháme 12-24hodin uležet. Dáme do zapékací skleněné mísy. Kostičky špeku…
Maslo a olej rozohrejeme na panvici a orestujeme na nich nadrobno nakrájanú cibuľu.Pridáme na kocky nakrájané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne. Vložíme vetvičky…
Kůzlečí maso je vzácnou surovinou v naší kuchyni. Dobře připravené kůzlečí maso je opravdovou delikatesou. Navíc je snadno stravitelné. Z kůzlečího masa můžeme připravit…