Normandská rybí polévka
Recept ještě nebyl hodnocenRybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut. Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 536 kJ / 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 3,50 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 1,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Rybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut. Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na…