"Anglické" závitky ve "valašských" bramborách
Recept ještě nebyl hodnocenNejlépe večer si smícháme všechny uvedené suroviny na závitky a dáme je přes noc v uzavřené nádobě uležet do lednice. Druhý den masovou směs promícháme a utvoříme 6…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 347 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 5,50 g |
| – nenasycené | 2,30 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 55,00 g |
| – cukry | 55,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
Nejlépe večer si smícháme všechny uvedené suroviny na závitky a dáme je přes noc v uzavřené nádobě uležet do lednice. Druhý den masovou směs promícháme a utvoříme 6…
Krůtí plátky opláchneme, osušíme, mírně naklepeme, osolíme a lehce poprášíme hladkou moukou. Očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli v kastrolu na rozehřátém másle…