Bezlepkovy chléb který chutná jako klasický
Recept ještě nebyl hodnocenPečený domácí chleba je dar. V dnešním světě už není problém vykouzlit i dokonalý, na povrchu kůrky křupavý a uvnitř krásně nadýchaný a okatý chleba i pro celiaky.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pečený domácí chleba je dar. V dnešním světě už není problém vykouzlit i dokonalý, na povrchu kůrky křupavý a uvnitř krásně nadýchaný a okatý chleba i pro celiaky.…
Čím dál tím více lidí se zajímá o zdravou výživu, a tak se stále častěji v našem jídelníčku objevuje i dříve opomíjená pohanka. I když je při přípravě chleba z pohankové…
Do misky dáme rýžovou mouku, kvásek a opatrně přiléváme vodu - té dáme tolik, aby měl kvásek hustotu přibližně jako hořčice. Zakryjeme folií a necháme 10 - 12 hodin zrát…
Jablka očistíme a nastrouháme je nahrubo. K jablkům přidáme mouku, mléko, vejce, prášek do pečiva a skořici.Pokud máte raději sladké lívance, můžete přidat třtinový cukr…
Ze surovin na palačinky promíchejte lité těsto. Rozehřejte pánev, lehce potřete olejem. Na pánev nalijte polovinu těsta a pomocí lžíce ji rozetřete na plát velký asi 20…
Zo všetkých prísad na cesto vymiesíme pevné cesto, ako na rezance. Podľa toho pridávame vodu.Náplň pripravíme zmiešaním všetkých surovín.Cesto vyvaľkáme na tenko,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Kdo si „ugriluje“ půl milionu v nové soutěži se Zdeňkem Pohlreichem? Stavbyvedoucí, žena bez chuti a čichu nebo fakturant
Chutě slavných: Napoleon Bonaparte snídal kuře, bál se fazolek a miloval čerstvé mandle, kterých klidně spořádal celý talíř
Dezerty z broskví: Vyzkoušejte nepečené sušenkové lasagne nebo kouzelné broskvové květy