Dort potažený marcipánovou hmotou
Recept ještě nebyl hodnocen1. Z 10 bílků ušlehat tuhý sníh, zašlehat cukr, přidat žloutka, nakonec vmíchat vařečkou mouku a ořechy. Nalít do vymazané dortové formy. Pečeme zvolna při 180 °C asi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Z 10 bílků ušlehat tuhý sníh, zašlehat cukr, přidat žloutka, nakonec vmíchat vařečkou mouku a ořechy. Nalít do vymazané dortové formy. Pečeme zvolna při 180 °C asi…
Přidáno před 57 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Kuchařské knihy pod stromečkem: Víme, kde najdete nejlepší recepty na cukroví, kde na buchty a která kuchařka má i videa
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchaný velikonoční mazanec? Pomůže zadělání těsta omládkem
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?