Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Recept ještě nebyl hodnocenRyby dobře nasolíme (můžeme je propíchat, aby se sůl a marináda dostala dovnitř masa) a naskládáme do mísy. Máslo rozehřejeme společně se sušeným rozmarýnem a citrónovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 490 kJ / 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,60 g |
| – nenasycené | 3,90 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Ryby dobře nasolíme (můžeme je propíchat, aby se sůl a marináda dostala dovnitř masa) a naskládáme do mísy. Máslo rozehřejeme společně se sušeným rozmarýnem a citrónovou…