Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 33,33 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Moje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 2 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 3 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
ryba na rozmarýnu,
parmice mořská,
pečené kaštany na másle,
candát na rozmarýnu,
pečená ryba na rozmarýnu,
parmice na grilu,
pečená ryba na másle,
ryba parmice,
sumec na rozmarynu,
pramice recepty,
recepty ryby parmice,
parmice obecná,
recept mořské parmice,
pečená treska na rozmarynu,
pražma marinovaná v rozmarýnu,
parmice s pomerančovou šťávou,
mořska ryba parmica,
,parmice,
parmice mořská recept,
pramice recept
Suroviny:
parmice nachová,
máslo,
rozmarýn sušený,
šťáva citronová,
šťáva pomerančová,
rozmarýn čerstvý,
sůl
Komentáře (15)
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...
A díky