"Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenDo misy dáme bryndzu a zmäknuté maslo.Posypeme paprikou, kmínom a nakrájanou jarnou cibuľkou.Pridáme horčicu, rozotreté sardelové očká aj s olejom a spolu dobre…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 189 kJ / 45 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,00 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 4,50 g | 
| – cukry | 4,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Do misy dáme bryndzu a zmäknuté maslo.Posypeme paprikou, kmínom a nakrájanou jarnou cibuľkou.Pridáme horčicu, rozotreté sardelové očká aj s olejom a spolu dobre…
	
			
	
Vepřové maso nakrájíme na kostky o hraně cca 2 cm. Do hrnce se silným dnem dáme sádlo a slaninu nakrájenou na jemno, cibuli nakrájenou na kostičky a smažíme cca 5 minut.…