Slovenský skopový guláš
Recept ještě nebyl hodnocenSkopové maso je známé svou výraznou vůní a chutí. Z tohoto ne příliš často využívaného druhu masa můžeme připravit guláš, okořeněný česnekem a mletou sladkou a pálivou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 471 kJ / 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,70 g |
| – nasycené | 1,37 g |
| – nenasycené | 1,90 g |
| –– mononenasycené | 1,78 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Skopové maso je známé svou výraznou vůní a chutí. Z tohoto ne příliš často využívaného druhu masa můžeme připravit guláš, okořeněný česnekem a mletou sladkou a pálivou…
Slaninu nakrájíme na tenké proužky, stroužky česneku rozpůlíme a maso prošpikujeme tak, že dáme vždy společně proužek slaniny s česnekem. Bylinky rozmixujeme s 2…