Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem
Recept ještě nebyl hodnocenMaso promícháme s najemno nasekanou papričkou, solí a pepřem. Cibule nasekáme najemno a vmícháme do masa. Pak ho pořádně propracujeme rukama, v masu by neměl zůstat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 703 kJ / 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 7,50 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 13,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso promícháme s najemno nasekanou papričkou, solí a pepřem. Cibule nasekáme najemno a vmícháme do masa. Pak ho pořádně propracujeme rukama, v masu by neměl zůstat…
Sýr necháme okapat a nakrájíme na kostky o hraně cca 2 cm. Česnek oloupeme a prolisujeme do hrnku s olivovým olejem. Bylinky posekáme nahrubo (bez dřevnatých stonků) tak…