Rychlá toustová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenNa potravinářskou fólii rozložíme plátkový sýr tak, aby se dobře překrýval – pokud ho překryjeme málo (nedostatečně), můžou se při rolování rolády plátky nehezky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na potravinářskou fólii rozložíme plátkový sýr tak, aby se dobře překrýval – pokud ho překryjeme málo (nedostatečně), můžou se při rolování rolády plátky nehezky…
Pokud vás již omrzely sladké dorty, vyměňte je za dort slaný, skládající se ze tří druhů pomazánek, toustového chleba a šunky, navíc je celý potažený zahřátým sýrem.…
Základnu tvoří toustový chléb 4x3 ks, promazaný česnekovou a křenovou pomazánkou, proložený šunkou a poličanem.Vše je ve 3 vrstvách, poslední je šunka a pak je vše…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli
Zdravá pleť v zimě? Tipy a triky, díky kterým bude vaše pokožka fit i bez drahých krémů!