Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudink vanilkový Olé bez vaření - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 449 kJ /
346 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Věnečky jako z cukrárny

Věnečky jako z cukrárny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Věnečky z odpalovaného těsta jsou sice náročné na přípravu, ale v tomto případě si lehce ušetříme práci na krému. Na věnečky připravíme standardně odpalované tukové…

IvettaG

90 min

Tvarohovo - broskvový dezert

Tvarohovo - broskvový dezert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Broskve si umyjeme, zbavíme pecek. Tvaroh, zakysanku a cukr krátce zašleháme, přidáme mléko, pudink a šleháme 3 minuty. Směs rozdělíme na poloviny, do jedné půlky…

Dort kabelka Louis Vuitton

Dort kabelka Louis Vuitton

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na korpusy oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme je skoro do tuha. přidáme cukr a došleháme do husta. Přidáme žloutky a dál šleháme. Přidáme olej s esencí a ještě…

Ostružinový pohár

Ostružinový pohár

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejdříve si nahrubo nadrtíme piškoty. Ty si naskládáme na dno skleniček a zalejeme je vaječným koňakem tak, aby byly všechny zhruba rovnoměrně zakryté a aby dobře…

Petra Ku.

15 min

Dort se sumcem

Dort se sumcem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

korpus: Utřeme změklé máslo s cukrem, přidáme žloutky a šleháme do pěny. Přidáme rozpuštěnou vychladlou čokoládu, mléko, kakao, mouku s práškem do pečiva a nakonec …

Naposledy jste si prohlédli