Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchaný dezert, který si oblíbil sám rakouský císař František Josef. Řeč je samozřejmě o císařském trhanci. Náš recept nabízí rovnou dvě verze, jedna s hruškami,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 213 kJ / 51 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nadýchaný dezert, který si oblíbil sám rakouský císař František Josef. Řeč je samozřejmě o císařském trhanci. Náš recept nabízí rovnou dvě verze, jedna s hruškami,…
Suroviny na těsto důkladně promícháme a pečeme v troubě na 200 stupňů asi 15-20 minut. Po upečení necháme vychladnout. Suroviny na krém vyšleháme a potřeme vychladlý…
Připravíme si galaretku dle návodu (použijeme ovšem pouze 400 ml vody). Nalejeme do pohárku a necháme v lednici ztuhnout(aby jste dosáhli stejného efektu jako na obrázku…