Bramborové zelňáky
Recept ještě nebyl hodnocenVe větší míse si smícháme překrájené zelí, nastrouháme brambory, pak mouku, vejce, trochu mléka, škvarky se sádlem nakrájené na menší kousky(nebo pomleté), kmín a sůl,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 176 kJ / 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 79,00 g |
– nasycené | 31,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve větší míse si smícháme překrájené zelí, nastrouháme brambory, pak mouku, vejce, trochu mléka, škvarky se sádlem nakrájené na menší kousky(nebo pomleté), kmín a sůl,…
Zaděláme těsto, tvoříme placičky (tloušťka tak 1cm - 1,5cm), které pokládáme na pečící papír.Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů, dozlatova.
Brokolicová polévka s voňavou zeleninou a aromatickým sýrem překvapí skvělou chutí a krémovou konzistencí
Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit
Královské chutě: Kate a William jedí skromně. Spokojí se s rajčatovou polévkou nebo těmito lasagnemi se špenátem